فناوری مجازی سازی :
مجازی سازی یک تکنولوژی نوظهور در دنیای IT است، که به طور روزافزونی مورد استقبال سازمان ها در سرتاسر جهان واقع شده است. بهره گیری از مجازی سازی، انقلابی در زیرساخت سخت افزاری سازمان ها پدید آورده است. و عملا معماری جدیدی بر اساس این تکنولوژی بنیان گذاشته شده است. در واقع مجازی سازی به نوعی راهکاری برای استفاده حداکثری از منابع سخت افزاری است. با استفاده از مجازی سازی بر روی یک سرور فیزیکی می توان چندین سیستم عامل و برنامه را به طور همزمان و موازی نصب نمود، به طوری که هر یک در زمانی که نیاز به منابعی چون CPU ، کارت گرافیک ویا حافظه پیدا کردند، بتوانند به اندازه نیازشان از این منابع مشترک استفاده نمایند.
مجازی سازی یک دستگاه سرور تنها ابتدای این سناریوی بی نظیراست. فراهم آوری یک زیرساخت کاملا مجازی بر روی مجموعه ایی متشکل از 100 ها سرور و Storage هدفی است که مجازی سازی به راحتی آن را ایفا می نماید. با بهره گیری از این سناریو نه تنها در استفاده از سخت افزار صرفه جویی می شود و هزینه های کمتری را متحمل می شوید، بلکه وابستگی محیط عملیاتی به سخت افزار کم شده و جابه جایی و به روز رسانی سیستم ها به راحتی میسر می شود. بنابراین مدیریت آسان تر، و پشتیبانی ساده تر از برتربن ویژگی های این راهکار است.
راهکار مجازی سازی دو دستاورد عمده دارد :
اول اینکه به شما این توانایی را می دهد که گروهی از سرور ها را به عنوان مخزن یکتای منابع محاسباتی به سیستم عامل ها بشناسانید،
دوم اینکه این راهکار به شما اجازه ی راه اندازی چند سیستم عامل بر روی یک سرور بطور همزمان را می دهد.
آینده مجازی سازی :
مزایای زیاد و ملموس راه کار مجازی سازی باعث شده تا شرکت های توسعه دهنده ی نرم افزار، ناگزیر از این فناوری در آخرین محصولات خود استفاده نمایند. و از آنجا که بسیاری از این نرم افزار ها در صنایع به کار می روند، در نتیجه برای حفظ توان رقابت، استفاده از این راه کار در صنعت مورد توجه بیشتری قرار گرفته است.در حال حاضر ادغام سرور ها یکی از خوشایند ترین فعالیت ها در مجازی سازی است. و در واقع به سنگ بنای صرفه جویی اقتصادی و منابع هر شرکت ها ، سازمانها و کلیه کسب و کارها تبدیل شده است.
مزایای مجازی سازی :
تحلیل گران صنعت گزارش می دهند که چیزی بین ۶۰ تا ۸۰ درصد از دپارتمان های IT به دنبال اجرای پروژه های ادغام سرورهایشان هستند. و بدیهی است که در راستای اجرای این کار قطعاً صرفه جویی قابل توجه در هزینه های شرکت ها خواهد شد .از دیگر مزایای مجازی سازی می توان به کاهش مصرف انرژی و سهولت در مدیریت سرور اشاره کرد. همچنین مزیت کلیدی دیگر این فناوری، انعطاف پذیری می باشد. زیرا در محیط مجازی، انتقال، آرشیو، بهینه سازی اجزا و … بسیار انعطاف پذیر می باشد. دیگر توانایی ها و قابلیت های مجازی سازی که بسیار ارزشمند هستند عبارتند از: High Availability ، Disaster Recovery و مدیریت حجم کاری (Workload Balancing).
علاوه بر مسئله ی صرفه جویی اقتصادی، مجازی سازی می تواند چابکی کسب و کار یک شرکت را به طور قابل ملاحظه ارتقا دهد. شرکت هایی که از Clustering، Partitioning، مدیریت حجم کاری Workload Management و دیگر تکتیک های مجازی سازی در پیکربندی گروهی از سرور ها برای بهره برداری از منابع استفاده می کنند، در مواجهه با تغییرات نیاز های محیطی در استفاده از منابع خود وضعیت بهتری دارند.
در دنیای فناوری امروز، تکنیک ها و روش های مجازی سازی متنوعی متناسب با محصولات شرکت های بزرگ مانند شرکتهای Citrix ، VMware ، IBM ، Oracle ، مایکروسافت و … وجود دارد که میتون از آنها نامبرد .اما معتبرترین آنها ساخته سه شرکت VMware, Microsoft, Citrix می باشد. که محصولات شرکت VMware و Citrix در بین این شرکتها نیز با فاصله قابل توجهی از رقبای خود پیشی گرفته اند .
کارشناسان مجموعه ما با تکیه بر دانشی به روز و تجربه ی اجرایی متداول در سازمان های کوچک و بزرگ، آماده مشاوره، پیاده سازی، طراحی و نصب و راه اندازی خدمات مجازی سازی میباشند.
خدمات مجازی سازی | ویرا ارتباطات وندا